Mama x Mini

Geboortejuwelen vieren extra leven, en dat een leven lang.

En dan is daar ineens een kleintje; een verlengstuk van je eigen zijn, een hart dat buiten je lichaam woont.

Houden van krijgt een nieuwe dimensie en dat mag gerust in de kijker gezet worden.

Of het nu partners zijn die hun vrouw iets willen geven uit bewondering voor de prestatie – ja, toch? – die ze leverde door een baby te dragen en op de wereld te zetten;

Of een mama die zelf een tijdloos aandenken wil aan hoe ze voor altijd een nieuwe rol aannam in haar leven; 

Of een meter, of peter die iets moois wil voor dat kleine kindje dat kan meegroeien doorheen hun leven;

alles is bespreekbaar en kan op maat.

De Liefde

Per slot van rekening weet iedereen dat alles
– alles – over liefde gaat

En dan is het zover: jullie zeggen JA, op een leven met elkaar. Dat is spannend, overweldigend, maar vooral hartverwarmend, en ik schrijf graag mee aan jullie persoonlijk verhaal. Dat kan op twee manieren:

Ik ontwerp een verlovingsring op maat, waarbij we afspreken, van gedachten wisselen en ik vooral heel goed luister naar het verhaal dat de ring moet vertellen en de betekenis die hij moet krijgen. Samen komen we tot een ontwerp dat hem of haar van de sokken moet blazen. Ik focus graag op eigenheid, persoonlijke spulletjes of voorwerpen, aandenken uit de natuur staan voor wat die geliefde voor jou is.

Daarnaast maak ik ook graag een paar trouwringen. Trouwringen verzegelen jullie liefde voor altijd en net zo apart en uniek als de liefde kan zijn; zo wil ik ook dat jullie trouwringen zijn. Ook hier gaan we aan de slag na een kennismakingsgesprek waarin ik aftast wie ik voor mij heb, als man, als vrouw, of als koppel. Samen ontwerpen we wat voor jullie het sluitstuk van de liefde is. 

De termijn om zulke ringen te ontwerpen, bedraagt 12 weken. Hou daar rekening mee als je een afspraak maakt.

Koesteren

Een waardevol leven is een verzameling van dankbare momenten.

Niets mooier dan een persoonlijk aandenken, zomaar, of een verhaal dat verteld wil worden. 

Misschien heb je iets te vieren, klein of groot. Of misschien wil je een herinnering vasthouden, heel dichtbij. Misschien heb je zelf oud goud liggen, een erfstuk, en daarom heel speciaal, maar niet helemaal ‘jij’.

Ik maak in overleg graag dat juweel voor jou dat jou kan aanvullen, op verschillende manieren. Of dat je cadeau wil geven 

Neem gerust contact op en dan bekijken wij samen wat kan.